referenties

Benieuwd naar de ervaringen van mijn opdrachtgevers? Dit vinden zij van mijn oplossingen:

Gijs Weenink, eigenaar van DebatAcademie in Amsterdam

Inez heeft bij de DebatAcademie laten zien dat zij als invoelend mensenmens uitstekend in staat is mensen ‘groot te luisteren’, te motiveren, te inspireren en te laten groeien. Samen met haar talent voor organiseren, plannen, structureren en verbinden kan zij met verve en succes een functie als (leidinggevend) office manager, project- en teamcoach vervullen. Ook het (re)organiseren van processen en de kantooromgeving, rekening houdend met de medewerkers, is haar op het lijf geschreven.

Marcel Janssen, Manager Quality, Health, Safety and Environment at NRG in Petten

Inez is cheerful, very service oriented, easily moves within a new environment and has loads of guts to take decisions of her own. She asks what she has to know, does what must be done and learns super fast. She’s open minded, honest, smiles under stress and is very helpful solving issues when times up. A very good candidate when you need extra organizing power.

Sandra van Meijel, Manager Control van ECN in Petten

Professioneel, klantvriendelijk en helder; dit zijn enkele eigenschappen die Inez in ruime mate bezit. Met Inez kun je er vanuit gaan dat haar werk structureel wordt aangepakt en haar projecten tijdig en naar wens worden afgerond. Met haar open houding is ze ook een welkome aanvulling in elk team.

Bernadette Leeuwangh van DebatAcademie in Amsterdam

Inez komt, ziet en organiseert. Ze kan niet anders, het is haar manier van zijn. Naast dat ze haar werk supersnel en precies doet, denkt ze ook mee en regelt de planning. Heel fijn als je zelf even tussen de bomen het bos niet meer ziet.

Alles loslaten, Inez vangt het op, en je weet dat het goed komt.

Harrie Buurlage, CEO van NRG in Petten

Inez is loyaal, aardig, hardwerkend en zeer toegankelijk. Ze houdt van no-nonsens en is aanhoudend op zoek naar verbeteringen in haar werk, ook in de manier waarop mijn werk of het werk van mijn collega’s efficiënt ingericht kan worden.

Haar bijzonder sterke punten zijn het inrichten van werkprocedures die het werken vlugger, beter en leuker maken en haar begrip van en omgang met alle gevoeligheden die horen bij een high profile organisatie.

Inez creëert graag een harmonieuze omgeving waarin doelen gelijkgericht zijn en medewerkers voor gezamenlijk resultaat gaan. Ik beveel Inez van harte aan!

Wendy Sas. Coördinator VPTZ in Zaandam

Inez is een heel plezierig persoon om mee te werken: accuraat, let op details, vrolijk, klantgericht, secuur, ze komt haar afspraken goed na, tekstueel sterk en denkt mee. Heel prettig om mee te werken dus!

 

Wil jij ook ervaren hoe mijn ondersteuning jou verder kan helpen? Geen stress, bel Inez: 06 4113 9294!

                                           

 

                                                          

                                                       

 

professional organizer en virtueel assistent                                                 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *